k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Follow us

  Noua colectie MIPOELLE

   Search

   Politică de confidențialitate

   ​I. Informatii generale

   Acest document are rolul de a informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, in contextul utilizarii paginii de internet www.mipoelle.ro – „site-ul”.

   II. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

   II a) Daca sunteti client al www.mipoelle.ro, Mipoelle va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct care rezulta din utilizarea acestui site.

   II b) Daca sunteti vizitator al site-ului, Mipoelle va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact / intrebari / reclamatii, in masura in care ne contactati in acest fel.

   III. Scopurile si temeiurile prelucrarii

   a) Daca sunteti client al site-ului, Mipoelle prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

   • Pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Mipoelle, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate samd.
   • Prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop are la baza contractul incheiat intre dumneavoastra si Mipoelle, definit in cuprinsul Termenelor si Conditiilor.
   • Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si Mipoelle pentru indeplinirea obligatiilor legale care implica Mipoelle in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
   • Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop este necesara in baza unor obligatii legale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este necesara. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea Mipoelle de a respecta obligatiile legale care ii revin si deci in imposibilitatea de a va oferi serviciile prin intermediul site-ului.
   • Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare online (e-mail) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Mipoelle, prin intermediul site-ului.
   • Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare de la momentul crearii contului. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
   • In scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
   • Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Mipoelle de a imbunatatii permanent experienta clientilor pe site. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

   b) Daca sunteti vizitator al site-ului, Mipoelle prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

   1. Pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare online (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Mipoelle, prin intermediul site-ului.
   2. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati.
   3. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin completarea si bifarea casutei corespunzatoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
   4. Pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe site.
   5. Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Mipoelle de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatati experienta vizitatorilor site-ului, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii datelor pentru acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.

   IV. Durata pentru care prelucram datele

   Mipoelle va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Mipoelle (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).

   Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Mipoelle va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop.

   V. Dezvaluirea datelor cu caracter personal

   Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Mipoelle poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Mipoelle in desfasurarea activitatii prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori catre autoritatile publice centrale/locale, in urmatoarele cazuri exemplificativ enumerate:

   1. pentru administrarea site-ului;
   2. Pentru efectuarea analizei datelor, testarea si cercetarea, monitorizarea tendintelor de utilizare si activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranta si autentificarea utilizatorilor;
   3. pentru transmiterea de comunicari comerciale de marketing, in conditiile si limitele prevazute de lege;
   4. Atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege etc.

   VI. Transferul datelor cu caracter personal

   Datele tale personale raman in baza noastra, iar noi nu le vom divulga nici unui tert fara acordul dvs.

    VII. Drepturile de care beneficiati

   In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

   • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Mipoelle, conform celor descrise in prezentul document;
   • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Mipoelle cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
   • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Mipoelle a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
   • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”)
   • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
   • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

   Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: office@mipoelle.ro

   VIII. Modificari ale Politicii de confidentialitate

   Este posibil sa modificam informatiile cuprinse in prezenta Politica de confidentialitate atunci cand vom aprecia ca va fi necesar. In acest caz, va vom comunica in diferite moduri prin intermediul Platformei (de exemplu, printr-un anunt tip banner, printr-o fereastra pop-up sau printr-o notificare push) sau va vom transmite la adresa de e-mail atunci cand modificarea in cauza este importanta pentru confidentialitatea dumneavoastra, astfel incat sa puteti verifica modificarile, sa le evaluati si, daca este cazul, sa va opuneti sau sa anulati orice serviciu sau functionalitate. In orice caz, va sugeram sa verificati periodic prezenta Politica de confidentialitate pentru cazul in care exista modificari minore sau daca introducem o imbunatatire interactiva, profitand de faptul ca veti gasi intotdeauna prezenta Politica ca punct de informare permanent pe pagina noastra web.

   IX. Informatii privind cookie-urile

   Utilizam cookie-uri si dispozitive similare pentru a va facilita navigarea pe site, pentru a sti cum interactionati cu noi si, in unele cazuri, pentru a va putea afisa reclame pe baza obiceiurilor dumneavoastra de navigare.

   You don't have permission to register
   X