k

If you’d like to try an alternative to classic porcelain, then Tonda is the perfect complement to your home.

Newsletter

  Follow us

  Noua colectie MIPOELLE

   Search

   Termeni si conditii

   ​1. Cadru si definitii 

   Folosirea site-ului www.mipoelle.ro,  denumit in continuare Mipoelle, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Mipoelle isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

   Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles continutul documentului denumit Termeni si Conditii, precum si a politicilor de confidentialitate si a politicii de utilizare module cookie.

   Daca nu acceptati in mod integral Termenii si Conditiile si, in consecinta nu sunteti de acord cu continutul clauzelor, nu puteti utilizati acest website, motiv pentru care este necesara parasirea paginii.

   2. Informatii Generale – Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului de pe care le vizionati. Veti fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc. Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

   Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt lucrate manual, individual, fara sa se supuna unui procedeu de creatie in serie. Astfel, produsele Mipoelle sunt unice, pot avea mici imperfectiuni. Produsele nu sunt destinate revanzarii. Preturile afisate in cadrul acestui site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesarii paginii unde acestea sunt afisate, Mipoelle rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara niciun preaviz sau notificare.

   Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.mipoelle.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens va informam ca, in cadrul procedurii de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, veti fi redirectionati catre site-ul colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare platii.

   3. Drepturi de autor – Intregul continut al acestui site (poze, texte, obiecte, date) este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala, fiind detinut de catre Mipoelle. Folosirea fara acordul scris al Mipoelle a oricaror elemente apartinand acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.

   Societatea nu confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. Vizitatorul/clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui website. Continutul www.mipoelle.ro, inclusiv, dar fara a se limita la logo, reprezentari stilizate, simboluri, imagini, fotografii, continut texte si altele asemenea, sunt proprietatea exclusiva a Mipoelle.

   Este nepermisa copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, indepartarea insemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucatilor de text, afisarea, vinderea, a continutului, datelor, informatiilor, fotografiilor sau altor informatii gasite pe site, fara permisiunea expresa acordata in scris de catre Mipoelle. Nici un client nu dobandeste, prin utilizarea si accesarea acestui site vreun drept sau vreo licenta de utilizare a vreuneia dintre informatiile de pe site. Nici un client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

   4. Confidentialitate si Protectia datelor cu caracter personal – Clientul are obligatia de a pastra confidentialitatea asupra informatiilor despre care a luat la cunostinta cu ocazia accesarii si utilizarii acestui site, precum si cu ocazia comunicarilor transmise pe parcursul inregistrarii, autentificarii, plasarii si onorarii comenzilor si alte asemenea aspecte in legatura cu utilizarea site-ului. Clientului ii este interzis sa dezvaluie catre terti raporturile sale cu Mipoelle, fara consimtamantul expres al societatii, oferit in prealabil in scris. Transmiterea de catre client de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici ne ofera acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii.

   Mipoelle are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Prin accesarea site-ului si a produselor noastre, Mipoelle prelucreaza datele dvs cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate.

   In ceea ce priveste drepturile dvs. in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va rugam sa accesati Politica de Securitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs. Suntem singurii proprietari ai informatiilor colectate pe acest site si nu vom vinde sau inchiria nimanui aceste informatii. Nu vom impartasi informatiile dvs cu alte terte parti din afara organizatiei noastre, altele decat cele necesare pentru a va indeplini cererea. Cand ne furnizati informatii personale pentru a finaliza o tranzactie, a va verifica cardul de credit, a plasa o comanda, a stabili o livrare sau a returna o achizitie, demonstreaza ca sunteti de acord sa le colectam si sa le folosim numai in aceste scop specific.

   5. Inregistrarea ca utilizator 

   Site-ul www.mipoelle.ro poate fi accesat in mod gratuit fara fi necesara inregistrarea prin crearea unui cont de utilizator. Pentru a putea comanda produsele oferite de Mipoelle si a verifica situatia comenzilor proprii, nu este necesar sa va inregistrati ca utilizator prin crearea unui cont pe site. 

   Inregistrarea presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a www.mipoelle.ro si a Politicii de confidentialitat  si a Politicii de utilizare module cookie. Pentru creare cont, selectati sectiunea cont nou in momentul in care doriti sa plasati comanda si urmati pasii indicati. Totodata, daca folositi acest site sunteti responsabil de pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dumneavoastra de utilizator si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dumneavoastra de utilizator. 

   La momentul inregistrarii consimtiti ca datele furnizate pentru inregistrare sunt corecte, complete si reale, iar in situatia in care ulterior apar modificari ale acestor date, sunteti obligat sa va actualizati datele in cont pentru procesarea corespunzatoare a comenzilor plasate dupa aparitia acestor modificarilor. 

   6. Disponibilitatea serviciului

   Produsele oferite pe acest site sunt distribuite pentru livrare pe teritoriul Romaniei

   Includerea oricaror produse pe www.mipoelle.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse vor fi disponibile in orice moment, produsele fiind unicat si pot astfel sa nu mai figureze pe stoc. Ne rezervam dreptul de a elimina orice produs de pe site in orice moment. Astfel, onorarea comenzilor depinde si de disponibilitatea produselor, urmand ca in situatia in care nu mai avem produsul pe stoc, sa refuzam prelucrarea unei comenzi prin notificarea imediata a dumneavoastra, iar in situatia in care a fost achitat pretul, sa va rambursam suma folosind aceeasi metoda de plata utilizata la cumpararea produsului. 

   7. Politica de livrare –  Produsele comandate pe website-ul Mipoelle vor fi livrate in termen de 3 -10 zile lucratoare de la finalizarea comenzii. Daca termenul de livrare este mai mare, din diferite motive, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic. Pretul produselor nu include costul de livrare. Acesta va fi calculat separat si adaugat pretului final al comenzii.

   Odata cu livrarea coletului veti fi anuntat prin e-mail numarul AWB al comenzii prin care poate fi urmarit stadiul acesteia la curier.

   Pentru livrarile in Romania costul este de 19 lei fara TVA. In functie de destinatie, greutatea si marimea coletului, la aceasta suma mai pot fi adaugate costurile aferente stabilite de curier. Pentru comenzi ce depasesc suma de 500 lei, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei. Mentionam ca produsele livrate sunt ambalate corespunzator pentru a evita deteriorarea acestora la transport si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor de catre serviciul de curierat.

   8. Politica de retur – Aveti dreptul legal de a anula o comanda fara a invoca un motiv si fara a suporta penalitati, in termen de 7 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului. Aceasta inseamna ca, in perioada relevanta, daca va razganditi sau decideti din orice alt motiv ca nu doriti sa primiti sau sa pastrati un produs comandat, ne puteti notifica cu privire la decizia dvs. de a anula contractul. Inainte de returnarea produsului va trebui sa ne informati in scris la adresa de e-mail office@mipoelle.ro. Va rugam sa includeti detalii despre comanda dvs. pentru a ne ajuta sa o identificam. Pentru acceptarea returului este necesar ca produsul sa nu fie deteriorat, si sa nu prezinte semne de uzura sau de folosire. Dupa primirea coletului dumneavoastra si validarea returului vom rambursa suma aferenta in termen de 10 zile lucratoare prin metoda de plata folosita initial la efecuarea comenzii. Nu acceptam colete cu plata ramburs. Costul de livrare al returului va fi suportat de catre dvs. Produsele efectuate pe comanda nu sunt eligibile pentru retur/ schimb.

   9. Dreptul de a refuza/anula o comanda 

   Mipoelle isi rezerva dreptul de a anula orice comanda sau poate sa nu accepte o oferta de comanda din urmatoarele motive: 

   – in cazul unei erori tehnice si/sau tipografice legate de preturi sau de restul datelor produselor de pe pagina web la plasarea comenzii.

   – in cazul in care produsul nu este disponibil, conform conditiilor prevazute la punctul 6.

   -cand sistemele de securitate indica existenta unui risc de frauda. 

   -atunci cand exista indicii care sugereaza ca nu sunt respectate conditiile de plasare a unei comenzi (e.g. comanda este plasata de catre un minor etc.) 

   -cand nu s-a putut livra comanda la adresa indicata. 

   -In cazul in care s-au facut plati, sumele achitate vor fi rambursate integral folosind aceeasi metoda de plata utilizata la cumpararea produsului.

   8. Modificarea continutului Termenilor si Conditiilor

   Ne rezervam dreptul de a modifica continutul prezentului document in orice moment, la discretia noastra. Este posibil sa va instiintam in prealabil, dar nu ne asumam obligatia sa facem acest lucru. Sunteti responsabil sa recititi periodic acesti Termeni. Utilizarea in continuare a paginii noastre web in urma publicarii modificarilor aduse acestor Termeni si Conditii va insemna ca acceptati si sunteti de acord cu modificarile.

   9. Forta Majora

   Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

   You don't have permission to register
   X